pękająca klameczka drzwi
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
alchemik2009
- 14
- Last active: -
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
pękająca klameczka drzwi
notorycznie pękają mi klameczki wewnętrzna otwierania drzwi od pasażera,pręt prowadzący jest w uchwytach chodzi normalnie,miał ktosik takie zdarzenie.zamierzam wymienić cały panel na drzwi (tapicerkę) wraz z prętem ,ale zanim to zrobię ,to może ktoś coś doradzi
-
staszek
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: T 4
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 20 razy
- Kontakt:
Re: pękająca klameczka drzwi
spróbuj kupić na szrocie albo na alledrogo oryginalne klamki czasem zamiennik jest z kiepskiego materiału mi pękła oryginalna bo ktoś targał za mocno kupiłem jakąś tam w sklepie wytrzymała 3 miesiące potem kupiłem na szrocie i chodzi już 2 lata
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Jeśli już kupować klamki to tylko takie ;) http://allegro.pl/wewnetrzne-klamki-chr ... 35936.html
-
alchemik2009
- 14
- Model:
- Kontakt:
kupowałem oryginalne (używki),te chromówki mają tylko powłokę chromową czy wykonane są w całości z metalu?
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Tez mi sie klamka ułamała , wymieniłem na takie jak Probe wkleił link do nich i problem znikł. Klamki są w całości z metalu i pochromowane. Narazie po pól roku uzytkowania zadnych skutków ubocznych nie zauwazyłem , chrom nie obłazi , nie wyciera się. Jedynie co to chińczykowi troche zaokrąglenie gdzie niegdzie krawędzi nie wyszlo , ale to głownie od wewnatrz klamki (czyli od strony tapicerki) i to jest taki nie przyjemne w dotyku jak się lapie za tą klamkę , nic pozatym.
-
alchemik2009
- 14
- Model:
- Kontakt:
-
KamilT4Multivan
- Początkujący T4
- 7
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Wiecie może gdzie teraz takie lamki można zakupić bo mam ten sam problem a od założenia tematu już trochę minęło.