Lozko multivan
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Multivelle Long
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI" - Lokalizacja: Kraków
- podziekowal za post: 51 razy
- otrzymal podziekowanie: 127 razy
- Kontakt:
Lozko multivan
Dzisiaj stalem sie posiadaczem lozka do multivana w tapicerce jakiej szukalem
Niestety pomimo dobrego stanu tapicerki jest ono mocno niekompletne ale jako ze dalem za nie kilka zlotych i flaszke wodki to niewybrzydzalem
Jesli jakas dobra dusza poratowalaby mnie swa wiedza i ew kilkoma fotkami to bylbym wdzieczny
Podejrzewam ze lozko ma jezdzic na jakis szynach ale niestety ich nie ma
Jak takie szyny wygladaja i jakie ich sa ich wymiary,nie wiem tez jak sa one mocowane do nadwozia (czy da sie to ew zrobic na grzybki zeby w razie czego mozna szybko wymontowac?)
Nie ma takze stelaza do materaca,jesli ktos dysponuje wymiarami to tez bym bardzo prosil
Wymiary materaca sa na forum wiec z tym sobie poradze
Nie ma takze zaglowkow ale te przeloze z moich siedzen
Pasy sa ale nie ma zaslepki tej duzej na dole ale tym bede sie martwil jak reszte zamontuje
Niestety pomimo dobrego stanu tapicerki jest ono mocno niekompletne ale jako ze dalem za nie kilka zlotych i flaszke wodki to niewybrzydzalem
Jesli jakas dobra dusza poratowalaby mnie swa wiedza i ew kilkoma fotkami to bylbym wdzieczny
Podejrzewam ze lozko ma jezdzic na jakis szynach ale niestety ich nie ma
Jak takie szyny wygladaja i jakie ich sa ich wymiary,nie wiem tez jak sa one mocowane do nadwozia (czy da sie to ew zrobic na grzybki zeby w razie czego mozna szybko wymontowac?)
Nie ma takze stelaza do materaca,jesli ktos dysponuje wymiarami to tez bym bardzo prosil
Wymiary materaca sa na forum wiec z tym sobie poradze
Nie ma takze zaglowkow ale te przeloze z moich siedzen
Pasy sa ale nie ma zaslepki tej duzej na dole ale tym bede sie martwil jak reszte zamontuje
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Re: Lozko multivan
Stelaż mam odkręcony więc mogę użyczyć, możemy się jakoś umówić to oglądniesz jak sobie to wygląda
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Jesli nikt nie bedzie mial zdjec to bede cie nekal Jarku <01>
Potrzebuje tylko podstawowe wymiary i ksztalt profilu szyny z reszta sobie jakos poradze
Potrzebuje tylko podstawowe wymiary i ksztalt profilu szyny z reszta sobie jakos poradze
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Łóżko mam założone to sobie zobaczysz na żywo jak wygląda , a stelaż leży w bagażniku nie przykręcony
-
grandcherokee
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: business class
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
-
marcin_z1
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
pchasz go do przodu samochodu az zaskocza zabezpieczenia z bokow szyn,potem wciskasz je do srodka i wyciagasz lozko pchajac dalej do przodu.
o ktore zabezpieczenia mi chodzi zobaczysz jak sciagniesz dolna zaslepke pod lozkiem
o ktore zabezpieczenia mi chodzi zobaczysz jak sciagniesz dolna zaslepke pod lozkiem
-
pacark
- Samodzielny mechanik
- 16
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 41 razy
- Kontakt:
jakbys uzył szukajki to byś znalazł na forummarcin_z1 pisze:Witam. Mam prośbę. Może mnie ktoś oświecić jak wymontować łóżko z multika???
-
marcin_z1
Uwierz mi Kolego, że potrafię korzystać z funkcji SZUKAJ, a filmik który wkleiłeś nie odpowiada jednoznacznie na moje pytanie ( oglądałem już wcześniej )pacark pisze:jakbys uzył szukajki to byś znalazł na forummarcin_z1 pisze:Witam. Mam prośbę. Może mnie ktoś oświecić jak wymontować łóżko z multika???
Dzięki KUROL za podpowiedź.
-
marcin_z1
Noi dalej kicha. Albo mój vw jakiś za krótki albo nie wiem co. Jeśli wyjadę łóżkiem max do przodu dotyka fotela z lodówką ( tego tyłem do kierunku jazdy ). Widzę że prowadnicy w szynie jest jeszcze na tyle w środku że chyba trzeba zdemontować fotel z lodówką. Ale czy aby na pewno ktoś wymyślił tak idiotyczny sposób montażu??? Szlak mnie zaraz trafi bo na 13.00 do roboty a o 6.00 mam już jechać pusty do Warszawy i nie będe miał kiedy tego porozkręcać.
-
pokor
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 19 razy
- Kontakt:
Niestety w tej wersji trzeba odkręcać fotel od lodówki (4 śruby klucz 13 lub 14 najlepiej grzechotka z przedłużką) idzie dość szybko
-
tomas19tdi
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: vw t4
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
Panowie szukam i niemoge znalesc szablonu plaskownika zeby lozko bylo przesuniete do przodu ale oparcie stalo pionowo,a napewno bylo gdzies wklejane na forum..pomozecie??:-)
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 12
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: Allstar Westa SYNCRO
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 70 razy
- Kontakt:
było. Też mam podobny patent. Tylko u mnie o połowę długości do przodu łóżko idzie bo pasy nie starczały a nie chciałem dawać dodatkowych na słupki jak w caravelle. zrobiłem blokady trzymające szyny w połowie i metalowe łączniki między oparciem a uchwytami oparcia. Używam tego, jak jadę mocno obładowany sprzętem kempingowym i nie śpię na trasie. Dzieciaki mam wtedy trochę bliżej siebie i bagażnik większy o 30 cm.
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 16
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest - Lokalizacja: Bydgoszcz / okolice
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 32 razy
- Kontakt:
przemonia619 coś takiego też strugał
Ale raczej bym tego nie używał przy przewożeniu dzieci - nie wiadomo jak to się zachowa w razie wypadku.
Ale raczej bym tego nie używał przy przewożeniu dzieci - nie wiadomo jak to się zachowa w razie wypadku.
-
kriss
- Samodzielny mechanik
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Multivan
- Opis: Grupa Śląsk i Zagłębie
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 29 razy
- Kontakt:
Owszem , mogę potwierdzić i wiem na pewno , że ma aktualnie na sprzedaż komplet do zamontowania - oglądałem całkiem nie dawno i (jak to w jego wydaniu) pełny profesjonalizm. Adampio, tomas19tdi - piszcie do Pirata <hi> <taktak>Kenobi pisze:Pirat takie coś robi, naprawdę konkretne.