wykaz cześci do T4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
6seba
- Początkujący T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
-
czester52
- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 15
- Model:
- Auto: Leon
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 26 razy
- Kontakt:
Re: wykaz cześci do T4
Strona jest aktualizowana, będzie czynna za parę dni. (tak napisali) <england>
-
POWOLNY
- Początkujący T4
- 15
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: TRANSPORTER
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Witam
Szkoda że nie działa link do tej stronki <zniesmaczony> , nie macie chłopaki jakiegoś innego katalogu.
Szkoda że nie działa link do tej stronki <zniesmaczony> , nie macie chłopaki jakiegoś innego katalogu.
Ostatnio zmieniony 01 gru 2011, 9:35 przez mora, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: orty
Powód: orty
-
m.romasz
- Nowy T4
- 11
- Model:
- Auto: T4 1996 High Roof
- Kontakt:
Witam wszystkich
Również uśmiecham się o uaktualnienie dostępu do wykazu. T4 z którą mam przyjemność działać to Transporter w wersji ambulans, wciąż na służbie i już prawie po ostatnim etapie modernizacji - wjeżdża tam gdzie inne nie dają rady ;) Wiadomo jednak, że części oryginalne są najlepsze dlatego w razie nagłej usterki czułbym się trochę lepiej (i reszta ratowników z zarządu jednostki na pewno też) gdybyśmy dysponowali katalogiem. Poratuje ktoś ratujących? :)
Również uśmiecham się o uaktualnienie dostępu do wykazu. T4 z którą mam przyjemność działać to Transporter w wersji ambulans, wciąż na służbie i już prawie po ostatnim etapie modernizacji - wjeżdża tam gdzie inne nie dają rady ;) Wiadomo jednak, że części oryginalne są najlepsze dlatego w razie nagłej usterki czułbym się trochę lepiej (i reszta ratowników z zarządu jednostki na pewno też) gdybyśmy dysponowali katalogiem. Poratuje ktoś ratujących? :)
-
dzakers
- Nowy T4
- 9
- Model:
- Auto: t4 transporter
- Kontakt:
witam czeka mnie remont calego zawieszenia przod w mojej t4,i moje pytanie jest takie czy nadal nie jest dostepny zaden katalog czesci do tego autka??nie powiem ze nie bylby pomocny w poszukiwaniu danej czesci
pozdrawiam
pozdrawiam