Płyn chłodniczy jaki
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Sebakiller
- Aktywny T4
- 8
- Last active: -
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: T4 Multivan 1996
- podziekowal za post: 70 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Płyn chłodniczy jaki
Witam, mam pytanko jaki zalać płyn chłodniczy do 2.4 AAB 1996 po lift ? Słyszałem, ze są jakieś uniwersalne można to spokojnie lać ?. Pozdrawiam
-
Łukasz12502
- Aktywny T4
- 8
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 22 razy
- Kontakt:
Re: Płyn chłodniczy jaki
wątpię aby twojemu 24letniemu autu robiło różnicę jaki płyn wlejesz.prawie wszystkie płyny to woda i glikol+jakieś dodatki więc co kupisz to wlejesz.ale jak spojrzysz na zbiorniczek to masz tam symbol G12 i taki śmiało lej.
-
lukasz 1983
- Forumowicz T4
- 9
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: multi
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 20 razy
- Kontakt:
Ja do grupy vag zawsze g12 ,ale do starszych znajomi leja co maja aby temp zamarzania była -36 i jezdza bez problemu
-
Sebakiller
- Aktywny T4
- 8
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: T4 Multivan 1996
- podziekowal za post: 70 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Rozumiem, dziękuje wszystkim za odpowiedz, jeszcze jedno pytanko kolor płynu nie robi różnicy ? Jeżeli wlalbym zielony do czerwonego albo na odwrót.
Biorę Dynagela każdy poleca no i spełnia normy G12 i jest mieszalny dzięki wszystkim za pomoc :)
Ok przyszedł płyn :) piszę, że spełnia normy G12++ i VW więc wszystko jest dobrze rozumiem? :) myślałem, że z osobna będzie pisać, że spełnia normy G12, G12+ itp nie ma różnicy nie ?
Biorę Dynagela każdy poleca no i spełnia normy G12 i jest mieszalny dzięki wszystkim za pomoc :)
Ok przyszedł płyn :) piszę, że spełnia normy G12++ i VW więc wszystko jest dobrze rozumiem? :) myślałem, że z osobna będzie pisać, że spełnia normy G12, G12+ itp nie ma różnicy nie ?
Ostatnio zmieniony 03 cze 2020, 10:16 przez Sebakiller, łącznie zmieniany 1 raz.