Patrick pisze:
Może Last Edition miał nawalone wszystkiego..
Nie miał tak nawalone wszystkiego jak by się mogło wydawać. Dużo dodatków nadal było dostępnych w opcji.
Tak samo nie każdy musi mieć drzwi przesuwne elektrycznie otwierane czy bixenony.
Z kołami 16" też był dostępny , mam Last Edition od nowości i fabrycznie na kółkach 215/60R16C był z felgami BBS. Wszystko zależne było od specyfikacji jaką klient sobie życzył. Na niektórych rynkach nie był model T4 wogóle oferowany z kołami 17" , w tym wersja Last Edition.
Oprócz tego nie mam bixenonów tylko zwykłe reflektory valeo , są spryskiwacze reflektorów fabrycznie i drzwi przesuwne elektrycznie otwierane.
tommly pisze:vwpitek pisze:Ja bym się z tym nie zgodził bo tej klamki nie mam w obecnym aucie i nie miałem w poprzednim które też było ori multivanem.
Racja, ona była chyba tylko do któregoś tam rocznika fabrycznie dawana, nie pamiętam teraz do którego, a nie chcę skłamać, wydaje mi się, że do 99, a później już jako dodatek.
U mnie w Caravelce np. 96/97 była.
Klamki były montowane do końca produkcji , ale to nie było jakąś regułą. Ja u siebie w 2003 roku mam oryginalnie zamontowaną klamkę klapy. Czasami jeden generation potrafił mieć klamkę w klapie od wewnątrz a drugi już nie
Sterciu pisze:no prosze , a nasz forumowy kolega rozważał sprzedaż swojego LastEdition , z ori przebiegiem 80kkm , stan prawie jak nowy i zastanawial się czy jak wystawi 38tys zl to nie będzie za duzo :D. A jak bym nie mial t4 i mial taką kase do wydania na auto to jego auto w ciemno bym brał.
.
Pewnie to o mnie chodzi i myślę coraz bardziej nad sprzedażą , ale wystawianie takiego auta za ponad 50 tys zł to jest lekkim przegięciem według mnie, co jak co ale to jest już 13-letnie auto. Na razie jednak biję się z myślami bo podoba mi się T6 w naszych barwach "narodowych", tylko że to już nie będzie ta jakość co T4 i dlatego nie mogę się przełamać.