slimak pisze:Dziwne schematy podają 6mm i ja mam we wiązce 6mm. Jak dasz bezpiecznik 30A to przy 4,5 nie powinno się nic złego wydarzyć
hee czytasz mi w myślach właśnie miałem się pytać jaki by tu dać bezpiecznik

slimak pisze:Dziwne schematy podają 6mm i ja mam we wiązce 6mm. Jak dasz bezpiecznik 30A to przy 4,5 nie powinno się nic złego wydarzyć

Odpowiedź czysto teoretyczna:niebieski-n2 pisze:Pytanie czysto teoretyczne:....
http://s11.postimg.org/xu6w7xwur/skrzyn ... _pin_w.jpgdariuspolo pisze:Zentralelektrik:
A2-1
D-1
F-3 lub 4
No pewnie, zrób,zrób. Koniec bezczynnego przesiadywania na forum. haharafflex pisze:Zrób, zrób!Probe041 pisze:...Jak chcesz to mogę zrobić foto.

Przeczytałem , ale przecież nie dodaję zdjęć przez forum tylko zewnętrzny hosting , wklejona jest miniaturka , więc nie bardzo rozumie kolego co źle robię , a jeśli robię to przepraszam.slimak pisze:Poczytaj proszę o zasadach dodawania zdjęć na forum.
Witaj. Chodzi o to, że zdjęcia z zewnętrznych serwerów z czasem znikają. Dodane w formie załącznika zostają w naszej bazie danych.rainman777 pisze:Przeczytałem , ale przecież nie dodaję zdjęć przez forum tylko zewnętrzny hosting , wklejona jest miniaturka , więc nie bardzo rozumie kolego co źle robię , a jeśli robię to przepraszam.
Teraz kapuję , wieczorem znajdę chwilę czasu to pozamieniam fotki. W regulaminie powinna być zawarta taka informacja ;)slimak pisze:Witaj. Chodzi o to, że zdjęcia z zewnętrznych serwerów z czasem znikają. Dodane w formie załącznika zostają w naszej bazie danych.
pozdro serdeczne!
Jak coś takiego to gniazdo zasilania lodówki w fotelu ;)glebor pisze:W podstawie fotela mam gniazdko - ale na 100% nie jest ono na samochodową wtyczkę, bo ejst mniejszej średnicy. Podobne gniazdko jest w kokpicie koło stolika.