Z tym nie doczytaniem papierow nie byłbym taki pewny , w wiekszosci krajow UE kody oznaczen dla Danych Technicznych Pojazdu w dowodach rejestracyjnych róznych panstw (pomimo ze dowody wyglądają w kazdym inaczej) się pokrywają ze sobą i jest to celowe aby taka osoba kontrolująca nie miala problemu z rozszyfrowaniem ich... W dowodzie rejestracyjnym za liczbe miejsc odpowiada kod S.1 , taki sam kod za liczbe miejsc odpowiada w dowodzie we Francji , Niemczech , Wloszech , Austrii itd. Także nie róbmy ze stróżow prawa innych państw idiotow bo tym większy będzie ból przy kontroli jak zauważą nieprawidlowości... a napewno zauważą... w sprinterze mialem 5 miejsc siedzących w dowodzie pomimo ze w realu byly tylko 3 i nigdy to nie umkło uwadze w czasie kontroli... tylko zwykle na zachodzie w wielu państwach mniejsza ilośc siedzen jest dopuszczalna jak miejsc siedzących zapisanych w dowodzie... odwrotnie juz nie...
Probe041 pisze:A ja zapytam jak się trzymają nadwozia wieszaki na ubrania
Jezeli jest wieszak zaraz za kierowcą w transporterze to w to samo miejsce ten sam wieszak przykręca się jak są zalozone plastyki. U mnie jest taki plastyk wcisniety w blache w który sie przykręca ten wieszak , ten plastyk jest tylko inny pod plastyki. Ten bez plastyków jest taki okrągly z tulejką do którego się wieszak przykręca , ja tą tulejkę odciełem i samą podstawę jej mam wcisnietą i do niej przykręcony wieszak.