danielos pisze:Mam plana zmienić 5-tkę z seata ale ciekawe czy rózni się o mojej, w dodatku cordoba ma wszędzie oznaczenia z czerwonym "I" więc ktoś zapewne zmienił silnik z Afn na AHU jednak to tylko moje domysły.
Podaj symbol skrzyni z cordoby i twojej T4 to się sprawdzi, choć ciężko to widzę bo zazwyczaj osobówki mają dość wolne V-ki (bo mają szybkie przekładnie główne), zaś syncro zazwyczaj ma szybkie V-ki.
Co do silnika AHU to go nie znam, właściwie przerabiałem tylko 1Z-ety i AFN-y, co do immo to pasuje mieć komplet (pestka z kluczyka, sterownik immo, sterownik silnika), jak czegoś brakuje to jakiś tuner od sterowników silnika z tym nie będzie miał problemów, po prostu wywali immo.
danielos pisze: Chciałem iść do samochodówki ale wypadło na budownictwo więc troszkę kuleję ze sprawami motoryzacyjnymi. Martwi mnie immo ale jutro kolejny dzień więc zapewne kolejne problemy.pozdr
He ja chodziłem do samochodówki, pracuję w handlu, a teraz przydała by się wiedza z budowlanki <bezradny>
Johnny pisze:Czyżby ktoś uciął jej trzecie ucho?
Kawałek jej brakuje, lepiej zakupić "nową" np. na alllegro
Johnny pisze:Dodam, że taka wisiała u mnie w ABL-u i nic się nie działo. Z tym że była jeszcze połączona pod kątemn prostym z taką trójkątną blachą przykręconą z tyłu bloku, niestety nie mam teraz zdjęcia tej blachy.
Wygląda na to że ktoś coś rzeźbił, może i to trzymało, ale czasem idzie takie kupić za 50zł, więc polowałbym za całą.